Rzodkiewka duszona z tymiankiem
Rzodkiewki gotowane z tymiankiem to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 9 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz cukier, rzodkiewki, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Spróbuj Lody miodowo-tymiankowe z kandyzowanym tymiankiem, Kałamarnica gotowana na wolnym ogniu, oraz Kapusta Gotowana Na Wolnym Ogniu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać wodę do małego rondla wraz z winem, czosnkiem, cebulą i tymiankiem. Zagotować na dużym ogniu, a następnie doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodać rzodkiewki, przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu, aż rzodkiewki będą po prostu miękkie, 6 do 8 protokół.
Rzodkiewki wyjąć do naczynia z łyżką szczelinową i ogrzać. Doprowadzić płyn do wrzenia na dużym ogniu i dodać szczyptę cukru. Gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, a następnie zalać gorącą rzodkiewką.