Rzepa w Pancetcie i sezamie

Rzepa w Pancetcie i sezamie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 142g tłuszczu, oraz w sumie 1612 kalorii. Na 10,11 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz rzepy, pancetta, nasiona sezamu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Krokiety Ze Słodkich Ziemniaków W Sezamie, Sałatka szpinakowa z łososiem w sosie sezamowym, oraz Prażony sezam i szparagi w panko z mżawką sojowo-imbirową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Owinąć 1 plasterek pancetty wokół 1 klina rzepy, pokrywając większość rzepy. Powtórz z pozostałymi plastrami pancetty i klinami rzepy.
Linia obramowana blachą do pieczenia z woskowanym papierem.
Ubij jajko w średniej misce, aby wymieszać i umieścić nasiona sezamu w innej średniej misce. Każdy klin rzepy owinięty pancettą zanurzyć w ubitym jajku, aby pokryć, a następnie zanurzyć w sezamie, obracając się, aby obficie pokryć ze wszystkich stron.
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia. Czy z wyprzedzeniem: rzepa może być przygotowana 2 godziny wcześniej. Przykryć i schłodzić.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wlać wystarczającą ilość oleju roślinnego do ciężkiego średni rondel, aby osiągnąć głębokość 2 cale. Podłącz termometr do głębokiego smażenia z boku patelni i podgrzej olej do 177°. pracując partiami, Dodaj do oleju kliny z rzepy pokrytej sezamem i smaż, aż nasiona sezamu będą złote, około 1 minuty (rzepa będzie bardzo chrupiąca).
Przełożyć rzepy na ręczniki papierowe, aby osuszyć. Ułóż rzepy na obramowanej blachy do pieczenia i piec tylko do momentu rzepy zaczynają mięknąć, o 7 protokół.
Obficie posypać solą i pieprzem.