Ryż Żurawinowo-Orzechowy
Ryż żurawinowo-orzechowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, sok pomarańczowy, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Żurawina Gruszka Orzech Ryż Pilaf, Bezglutenowe rodzynki i żurawina & ciecierzyca (lub orzech) Dziki Ryż Dressing-farsz, oraz Sałatka z jarmużu żurawinowo-orzechowego z winegretem żurawinowym.
Instrukcje
Bulion z kurczaka i sok pomarańczowy połączyć w rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj ryż; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ryż będzie miękki i ciecz jest wchłaniana.
Przełożyć do dużej miski.
Podczas gotowania ryżu, umieścić mały, ciężka patelnia na średnim ogniu.
Dodać orzechy włoskie i gotować, stale mieszając, 1 minutę lub aż orzechy są tosty.
Orzechy, żurawinę, sól i pieprz wymieszać z ryżem. Dobrze rzucaj.