Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać ryż z krewetkami (Arroz con Camarones) spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,84 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 437 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka masła, papryka, pasta pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Camarones Con Arroz-krewetki z ryżem, Ryż z kokosem i krewetkami (Arroz Con coco Y Camarones), oraz Ryż z Chorizo i krewetkami (Arroz con Chorizo Y Camarones) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym garnku miejsce un-obrane krewetki, tabletka bulionu ryb i wody i gotować przez około 3 minut lub aż krewetki zmienia kolor na różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Przenieś krewetki do miski. Obierz i zachowaj muszle i kolbę do wykorzystania później.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Oliwę z oliwek i masło rozgrzać w średnim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać cebulę i gotować przez 1 minutę, dodać czosnek, zielony pieprz, papryka czerwona, szalotki i pomidor. Gotować przez około 10 minut.W międzyczasie umieść skorupy krewetek i zapas w blenderze i zmiksuj przez 2 minuty. Przejść przez sito i wyrzucić muszle i zapisać zapasów.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Dodać ryż do mieszaniny pomidorów, mieszając, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
6
Dodać bulion, pastę pomidorową, mielony kminek, paprykę, sól i czarny pieprz i doprowadzić do wrzenia. Następnie zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Kminek Mielony
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Uncje Płynu świeżej Wody
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
7
Dodaj krewetki, groszek i marchew i gotować i dodatkowe 5 do 7 protokół.