Ryż W Stylu Chaufa
Ryż w stylu Chaufa to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 38 porcji z 39 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać olej, piernik, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Rice Cooker Caribbean-style Chicken Rice Pilau, Ryż W Stylu Singapurskim, oraz Ryż Po Meksykańsku.
Instrukcje
Ubij jajka i śmietanę, aż dobrze się wymieszają.
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać masę jajeczną; gotować 5 min.; turn. Gotować 1 min. albo do czasu ustalenia. (Nie mieszaj - jajka powinny przypominać omlet z otwartą twarzą.)
Wyjąć z patelni; pokroić na kawałki 1/2 cala.
Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące.
Wyjąć z patelni; spuścić na ręcznikach papierowych. Posiekaj bekon. Wyrzucić kapie w patelni.
Dodać imbir i czosnek na patelni; gotować i mieszać 1 min.
Dodać paprykę i cebulę; gotować i mieszać 5 min.
Dodaj sos sojowy, Indyk, ryż, połowę boczku i ugotowane jajko; dobrze wymieszaj. Gotować i mieszać 5 min. lub aż do przegrzania. Wierzch z pozostałym boczkiem.