Ryż smażony z wędzoną szynką
Smażony ryż z wędzoną szynką może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 1063 kalorie, 29g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, ryż basmati, szynkę julienne i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Ryż smażony w curry z wędzonym pstrągiem, Tinapa (ryba wędzona) smażony ryż, oraz Kaczka i wędzona ryba smażony ryż: zaskakujące połączenie, które działa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju na patelni lub woku na średnim ogniu.
Dodaj jajko; Stir-smażyć 30 sekund lub aż jajko jest gotowy.
Usuń mieszaninę jaj z patelni.
Dodaj 1 łyżkę oleju do patelni.
Dodać cebulę; smażyć 3 minuty.
Dodać czosnek; smażyć 1 minutę. Zwiększyć ogień do średniej wysokości; dodać szynkę i smażyć 3 minuty.
Dodaj ryż, groszek i kukurydzę; smażyć 3 minuty.
Dodaj mieszaninę jaj, sos sojowy, olej sezamowy, sól i pieprz; Stir-fry 1 minutę lub aż do dokładnie ogrzanego.
Dekoruj kolendrą, w razie potrzeby.