Ryż smażony z szynką i szparagami
Przepis smażony ryż z szynką i szparagami może zaspokoić Chińskie pragnienie w ok. 45 minut. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 467 kalorii, 20g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, szalotki, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ryż smażony z kurczakiem i szparagami, Szparagi-Łosoś Smażony Ryż, oraz Fioletowe Szparagi + Jajka Smażony Ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać szparagi; gotować, aż tylko miękkie, 2 protokół.
Ciepła 1 Łyżka. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać jajka i gotować bez mieszania, aż Ustaw na brzegach, o 30 sekund. Rozbij jajka na kawałki za pomocą szpatułki i mieszaj, aż do całkowitego ugotowania i Ustawienia, O 1 minutę dłużej. Zeskrobać jajka do miski.
Dodaj pozostałe 2 łyżki. olej do patelni z szynką i czosnkiem i gotować, mieszając, aż czosnek będzie pachnący.
Dodać ryż i sos sojowy i gotować, mieszając, aż ryż jest powlekany i bardzo gorące, 3 do 4 protokół. Wymieszaj szparagi, jajka i szalotki i gotuj jeszcze minutę.