Ryż Krispiesandtrade; Tuńczyk z sałatką ogórkową i sosem hoisin-limonkowym
Ryż Krispiesandtrade; Tuńczyk z sałatką ogórkową i sosem hoisin-limonkowym wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 786 kalorii. Na 8,63 zł / porcja, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, sos hoisin, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać płatki ryżowe krispies można śledzić to danie główne z Cynamonowy Tost Crunch Krispies Treats jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Ryż Krispiesandtrade; Tuńczyk z sałatką ogórkową i sosem hoisin-limonkowym, Hoisin Kurczak z sałatką ogórkową, oraz Stek z trawy w paski z pikantnym sosem Hoisin i ogórkowym smakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać żeliwną patelnię na średnim ogniu przez 8 minut. W misce, połączyć kruszone KELLOGG ' s Rice KRISPIES, mielony imbir, sól, i pieprz, do smaku. Płaszcz Na Zewnątrz steki z tuńczyka z mieszanki zbóż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir W Proszku
Stek Z Tuńczyka
Zboża
Pieprz
Ryż
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Patelnia
2
Włożyć olej roślinny do gorącej patelni i zawirować, aby pokryć, a następnie zapiekać tuńczyka ze wszystkich stron, aż powłoka po prostu zmieni kolor na brązowy, około 2 minut na stronę. Powinno to idealnie ugotować tuńczyka z wnętrzem pozostającym rzadkim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
1
Odetnij końce ogórka, a następnie pokrój go na trzy części. Na krajalnicy mandoliny z drobnymi zębami w ostrzu i za pomocą osłony dłoni zetrzyj kawałki ogórka w długim ruchu. To sprawi, że fajne nici z makaronem ogórkowym będą wyglądać. Powtórz z pozostałymi kawałkami ogórka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Makarony
2
Włóż makaron ryżowy do miski i zalej je wrzącą wodą do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Ryżowy
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Niech makaron namoczyć, aż miękkie i trochę żucia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
4
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
5
Pokroić makaron ryżowy na mniej więcej taką samą długość jak ogórek i umieścić je razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Ryżowy
Ogórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Dodaj sok z limonki, kolendra, sos sojowy, trochę pieprzu; i hoisin. Rzucać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Sos Sojowy
Kolendra
Sos Hoisin
Pieprz
1
Ubić razem sos hoisin, sok z limonki, ocet winny ryżowy, sos sojowy i miód do smaku. SOS doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Ryżowy
Sos Hoisin
Sok Z Limonki
Sos Sojowy
Pieprz
Miód
SOS
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2
Na każdym talerzu umieść wirujący stos sałatki ogórkowej. Tuńczyka pokroić pod niewielkim kątem i położyć na sałatce. Łyżka trochę sosu hoisin-limonka na górze i kopać.
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.