Ryż Kolendrowy

Ryż Kolendrowy
Ryż kolendrowy może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 949 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje $2.37 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, mielonej kolendry, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chicken Chipotle z ryżem kolendrowym, Krecik z kurczaka z ryżem kolendrowym, oraz Smażony ryż brązowy z omletem z kolendry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj szalotki i smażyć do miękkości i złoty kolor, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
3
Dodać kolendrę i kurkumę i wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
KurkumaKurkuma
4
Dodaj ryż i mieszaj, aż będzie pokryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
5
Dodać bulion i sól; doprowadzić do duszenia. Pokrycie; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Gotuj, aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta, około 20 minut. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BulionBulion
RyżRyż
SólSól
6
Przełożyć na talerz i podawać.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia32
Magazyn