Ryż i fasola z awokado może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 247 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 92 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki, sól, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ryż Z Fasolą Z Awokado, Pomidorem I Serem, Miska Ryżu Cilantro Lime z awokado i fasolą, oraz Meksykańska Sałatka Ryżowa Z Czarną Fasolą, Awokado I Czerwonym Chilli.
Instrukcje
1
Ryż i wodę połączyć w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 35 minut. Mieszać w fasoli; gotować 10 minut lub aż ryż jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Umieścić mieszaninę ryżu w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj pozostałe składniki, rzucając delikatnie połączyć.