Ryż długoziarnisty z fetą, pistacjami i miętą

Ryż długoziarnisty z fetą, pistacjami i miętą
Ryż długoziarnisty z fetą, pistacjami i miętą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 38 centów za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka skórki z cytryny, pieprz, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Mieszanka ryżu długoziarnistego i dzikiego, Konfetti długoziarnisty i dziki ryż, oraz Długoziarnisty i dziki ryż z grzybami i szalotką.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj szalotki i smażyć 1 minutę. Wymieszać z solą i 2 szklankami wody; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać ryż; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować 20 minut lub do wchłonięcia wody i ryż jest miękki. Wymieszać z serem feta i kolejne 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FetaSer Feta
SzalotkaSzalotka
WodaWoda
RyżRyż
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn