Ryż długoziarnisty z fetą, pistacjami i miętą
Ryż długoziarnisty z fetą, pistacjami i miętą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 38 centów za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka skórki z cytryny, pieprz, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Mieszanka ryżu długoziarnistego i dzikiego, Konfetti długoziarnisty i dziki ryż, oraz Długoziarnisty i dziki ryż z grzybami i szalotką.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i smażyć 1 minutę. Wymieszać z solą i 2 szklankami wody; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać ryż; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować 20 minut lub do wchłonięcia wody i ryż jest miękki. Wymieszać z serem feta i kolejne 4 składniki.