Ryby Morelowe
Morela ryba może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,87 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 21g białka, oraz 2G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz konfitury morelowe, ocet, halibut i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć biały ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem Pekan jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Ryby Morelowe, Morela i mięta, oraz Lekvar Apricot Butter-nadzienie morelowe do Hamantaschen.
Instrukcje
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Stojak na brojlery smar.
Umieść rybę na stojaku w patelni brojlerów. Broil z topów o 4 cali od ciepła 4 minut; włączyć. Broil o 4 minut dłużej lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Stojak do grilla szczotkowego z olejem roślinnym.
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Umieść rybę na stojaku do grillowania. Pokrycie i grill 5 do 6 cali od ciepła 10 do 20 minut, obracając raz, aż ryby płatki łatwo z widelcem. W międzyczasie wymieszaj pozostałe składniki; łyżkę na rybę w ostatniej chwili gotowania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku