Rybne Curry z Zielonym Mango
Rybne Curry z Zielonym Mango może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 4,47 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 35g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz cayenne, steki z miecznika, kokos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Niewiele osób lubiło to indyjskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Chrupiąca ryba Curry z Orzechowo-Mango Slaw, Tajska Zielona Ryba Curry, oraz Ryba Z Grilla Z Zielonym Mango Pico De Gallo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym lub blenderze, połączyć kokos, cebula i 8 liści curry z kolendry, cayenne i kurkumy.
Dodać 1/2 szklanki wody i proces do pasty.
W dużej głębokiej patelni, połączyć pastę kokosową i sól z pozostałą 1/2 szklanka wody.
Dodaj miecznika w jednej warstwie i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj mango, chile i pozostałe 8 liści curry. Delikatnie obrócić każdy kawałek ryby i dusić na małym ogniu, aż tylko gotowane przez, o 10 protokół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.