Ryba z pomidorami i Chili
Ryba z pomidorami i Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest idealny do Super Bowl. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, oliwę z oliwek, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Chili-duszona ryba z pomidorami i ziemniakami, Pieczona ryba z pomidorami, oraz Pieczona Pergaminowo ryba i pomidory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryby opłukać i osuszyć; pokroić na kawałki wielkości porcji. Rybę natrzeć 2 łyżeczkami oleju.
Umieść kawałki ryb nieco od siebie w pojedynczej warstwie na 10-na 15-calowej patelni do pieczenia.
Piec w piekarniku 425, odsłoniętym, aż ryba będzie ledwo nieprzezroczysta w najgrubszej części (pokrojona do testu), 10 do 15 minut.
W 10-do 12-calowej patelni, połączyć pozostały olej, cebula, czosnek i chili. Mieszać często na średnim ogniu, aż cebula jest lekko rumiane, o 5 protokół. Tymczasem odcedzić pomidory, rezerwując sok.
Wymieszaj sok pomidorowy, sok z cytryny i skrobię kukurydzianą.
Dodaj pomidory i mieszaninę soku do cebuli; mieszaj, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje.
Za pomocą szpatułki z rowkiem przenieś ryby na talerze. Łyżka sosu nad rybą; posypać kolendrą.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.