Ryba Z Grilla Z Zielonym Mango Pico De Gallo

Ryba Z Grilla Z Zielonym Mango Pico De Gallo
Grillowana ryba z Zielonym Mango Pico De Gallo to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 1 porcją. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz Serrano chili, meksykańskie mango, Twój ulubiony gorący sos i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowany Hot Dog Quesadilla z Mango Pico de Gallo, Pesto grillowane Tacos rybne z awokado Pico de Gallo, oraz Mango Pico de Gallo.

Instrukcje

1
Umieść zielone mango, pieprz bel, cebula, kolendra, sól, sok z limonki, chili i ostry sos w misce i wrzucić do połączenia.Użyj ręcznika papierowego do wysuszenia powierzchni ryby i soli i pieprzu. Grill na węglu drzewnym, broil lub pan-fry.To podawać, po prostu top gotowanego fileta z odrobiną Zielonego Mango pico de gallo.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pico De GalloPico De Gallo
Zielone MangoZielone Mango
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn