Ryba W Warzywnej Łatce

Ryba W Warzywnej Łatce
Ryba w warzywnej łatce to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 23G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 4,33 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jeśli masz pod ręką sól, filety z halibuta, cytrynę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Spróbuj Zapiekanka z ryb i warzyw, Zupa Rybno-warzywna, oraz Pakiety Rybne I Warzywne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej patelni sos, połączyć sos pomidorowy, seler, zielony pieprz, cebula, marchew, sok z cytryny, sos Worcestershire i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, pod przykryciem, przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Zielony PieprzZielony Pieprz
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
SOSSOS
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Łyżka mieszanki warzywnej do płytkiego naczynia do pieczenia 1 1/2 quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Umieścić filety rybne na warzywach i łyżką trochę sosu nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SOSSOS
RybyRyby
4
Piec, odsłonięty, w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez około 15 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Dekoruj skrawkami cytryny i posiekanym selerem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CytrynaCytryna

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn