Ryba z sosem sezamowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 23G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.41 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz filet rybny, pietruszkę, tahini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać tahini można śledzić to danie główne z Ciasteczka Tahini jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sos Z Pestek Pomarańczy I Sezamu, Soba z pieczonym sosem sezamowym, oraz Soban w sosie z sezamu dla podobnych receptur.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.