Ryba w sosie imbirowo-Tamaryndowym

Ryba w sosie imbirowo-Tamaryndowym
Ryba w sosie imbirowo-Tamaryndowym wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego pieprzu, oleju jadalnego, pasty tamaryndowca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Chrupiąca Cała tajska Smażona ryba z imbirowym sosem Tamaryndowym i pilawem z ryżu kokosowo-kolendrowego, Jak gotować: Smażona ryba z pikantnym sosem tamaryndowym (PLA rad prig), oraz Krewetki kokosowe z sosem imbirowym tamaryndowca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu. Gotuj nasiona gorczycy w gorącym oleju, aż zaczną trzeszczeć. Wymieszać imbir i cebulę; gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wlać wodę i wymieszać z pastą tamaryndową. Doprowadzić do wrzenia, a następnie doprawić kolendrą, proszkiem chile i solą. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta TamaryndowaPasta Tamaryndowa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Ryby gotować w sosie, aż ryba jest gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Podawać udekorowane świeżymi liśćmi curry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście CurryLiście Curry

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawSos
Magazyn