Ryba w sosie imbirowo-cebulowym

Ryba w sosie imbirowo-cebulowym
Ryba w sosie imbirowo-cebulowym jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 445 kalorii, 40g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 3,84 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz imbir, płatki pieprzu, grzyby shiitake i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Imbir I Scallion Ryb Przepis (????), Filety rybne imbirowe gotowane na parze z Bok Choy, oraz Sos Sojowy Imbirowo-Scallion dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść grzyby shiitake w małej misce z bardzo gorącą wodą do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Niech namoczyć przez 30 minut, aby zmiękczyć. Wyjmij grzyby z moczącej cieczy, pozostawiając piasek za sobą. Przyciąć wszelkie łodygi i pokroić czapki. Przecedzić moczącą ciecz przez sitko wyłożone kilkoma warstwami gazy i dodać do rondla w kroku
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
3
Połącz rosół z kurczaka, shiitakes, cukier, ocet, sos ostrygowy, sos sojowy, sok z limonki i sos rybny w małym, niereaktywnym rondlu i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż smaki się mieszają, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Sos RybnySos Rybny
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Skrobię kukurydzianą wymieszać z wodą. Gdy jest gładka, ubić go do sosu, ubijając stale, aż sos zgęstnieje, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodać płatki pieprzu i imbiru i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
PieprzPieprz
6
Dodaj cebulę, papryka, i szalotki i gotować tylko do ogrzania przez, inny 1 do 2 protokół; warzywa powinny być jeszcze bardzo chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
WarzywaWarzywa
Zielona CebulaZielona Cebula
CebulaCebula
7
Zdjąć z ognia i smak przypraw. Trzymaj ciepło podczas przygotowywania ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
RybyRyby
8
Rozłóż mąkę na talerzu i zanurz filety rybne, jeden po drugim, w nim, aby pokryć z obu stron, otrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
9
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Filety rybne posypać lekko solą, a następnie dodać je do patelni. Smażyć, aż lekko rumiane i gotowane przez, 2 do 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Przelać filety na talerz lub poszczególne talerze i łyżką sos nad nimi służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
12
artykuł var
13
Typ_27_data = {};
14
artykuł
15
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn