Ryba w czerwonym sosie może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 234 kalorie, 19g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz marchew, seler, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Ryba w sosie pomidorowym (ryba panierowana ), oraz Marynowana Czerwona Cebula.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz natkę pietruszki, pieprz, sól, pieprz, sos pomidorowy i świeże pomidory. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj marchew, seler i czosnek. Gotować, aż marchewki są gotowane, ale nadal jędrne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Wymieszać z odrobiną wody i soku z 1 cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Umieść rybę na patelni bez mieszania. Baste ryby z płynem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.