Ryba smażona w piekarniku
Ryba smażona w piekarniku wymaga ok. 23 minuty od początku do końca. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 8,58 zł za porcję. To danie główne ma 854 kalorie, 104g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Mieszanka mąki kukurydzianej, filety rybne, przyprawa cytrynowo-pieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć żółtej mąki kukurydzianej, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Kukurydziane jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Piekarnik" smażone " ryby, Ryba Smażona W Piekarniku, oraz Piekarnik" smażone " ryby.
Instrukcje
Niech ryby rozmrożą, jeśli są zamrożone.Po rozmrożeniu spłucz i osusz.Spray do pieczenia z nonstick spray.
Wymieszać razem bułkę tartą, mąkę kukurydzianą i pieprz cytrynowy.
Dodać olej, rzucając mieszaninę połączyć.Zanurz jedną stronę filetu rybnego w ubitym białku jaja, a następnie zanurz przez mieszaninę okruchów chleba (tylko jedną stronę).
Umieść rybę, powłokę do góry, na patelni do pieczenia.
Piec, odkryte przez 6 do 8 minut dla każdego 1/2 cala grubości ryby, lub do momentu, gdy płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.