Ryba Salsa
Jeśli chcesz dodać więcej meksykańskich przepisów do swojej kolekcji, Salsa Fish może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten przepis jest dla 6 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis peskatariański ma 357 kalorii , 43 g białka i 12 g tłuszczu na porcję. Za 3,45 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i kup filety z ryby, doprawioną bułkę tartą, salsę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 20 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 67% , co jest solidne. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się także : Easy Fish Molee (południowoindyjski gulasz rybny z kokosem) , Fish Hunan Style i Crispy-Crowned Guacamole Fish Filets .
Instrukcje
Obtocz filety rybne w bułce tartej. Na patelni zrumień filety na oleju. Ułóż w natłuszczonym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 cali x 9 cali. Na wierzchu połóż salsę i ser.
Piec bez przykrycia w temperaturze 400°C przez 7–10 minut lub do momentu, aż ryba będzie się łatwo rozdzielała na kawałki widelcem, a ser się rozpuści.