Ryba na Crish: Czerwona

Ryba na Crish: Czerwona
Ryba na Crish: Czerwony wymaga ok. 25 minut od początku do końca. To danie główne ma 552 kalorie, 46g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $5.96 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szalotki, sól koszerna i pieprz, imbir, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Ryba na Crish: Czerwona, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Tajskie czerwone Curry z warzywami są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. wyciągnij miecznik z lodówki i pozwól mu dojść do temperatury pokojowej, podczas gdy robisz szalotki i sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Marynowane szalotki: rozdziel szalotki na małe pierścienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
3
Umieścić je w małym rondlu, dodać ocet ryżowy i 1/4 szklanki wody, i ustawić na średnim ogniu upewniając się, że szalotki są pokryte płynem. Doprowadzić do wrzenia. Gdy będzie bulgotać, wyłącz ciepło i odstaw na bok, aż będziesz gotowy do podania. Marynowanie wydobędzie naturalny różowy odcień szalotki; piękne!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
W przypadku "Kreta": zmiel nasiona gorczycy i nasiona kminku na drobny proszek w moździerzu i tłuczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
5
Wlać do miski z imbirem, ancho chile proszek, ocet ryżowy, mirin, miód, sriracha i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku SoliSos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku Soli
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
SrirachaSriracha
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Ubij razem, aż będzie gładka. Smak przypraw i dostosować w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Ustaw dużą żeliwną lub inną ciężką, żaroodporną patelnię na średnim ogniu, aż do lekkiego palenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Miecznik posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
9
Dodaj miecznika na patelni. Gotować, aż rumiane, o 3 protokół z jednej strony. Szybko odwróć steki i posmaruj małym "kretem".
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Umieść patelnię w piekarniku i gotować ryby, aż termometr włożony do środka ryby rejestruje 125 stopni F, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Podczas gdy ryba jest gotowanie w piekarniku, odsączyć szalotki i umieścić w małej misce. Rozdrzyj kolendrę rękami do miski, a następnie skropić odrobiną oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, solą i pieprzem. Wrzucić razem i smak przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Gdy ryba jest gotowana (pamiętaj, że będzie gotować nawet, gdy jest poza piekarnikiem) wyjąć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Dodaj masło do patelni, skrobanie się wszelkie karmelizowane bitów zatrzymany na dnie patelni. Wymieszać w pozostałym "mole" i gotować, aż gorące i bąbelkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
Polej steki z miecznika. Na wierzchu garść marynowanej szalotki i podawać natychmiast!
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z MiecznikaSteki Z Miecznika
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn