Ryba na Crish: Czerwona
Ryba na Crish: Czerwony wymaga ok. 25 minut od początku do końca. To danie główne ma 552 kalorie, 46g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $5.96 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szalotki, sól koszerna i pieprz, imbir, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Ryba na Crish: Czerwona, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Tajskie czerwone Curry z warzywami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. wyciągnij miecznik z lodówki i pozwól mu dojść do temperatury pokojowej, podczas gdy robisz szalotki i sos.
Marynowane szalotki: rozdziel szalotki na małe pierścienie.
Umieścić je w małym rondlu, dodać ocet ryżowy i 1/4 szklanki wody, i ustawić na średnim ogniu upewniając się, że szalotki są pokryte płynem. Doprowadzić do wrzenia. Gdy będzie bulgotać, wyłącz ciepło i odstaw na bok, aż będziesz gotowy do podania. Marynowanie wydobędzie naturalny różowy odcień szalotki; piękne!
W przypadku "Kreta": zmiel nasiona gorczycy i nasiona kminku na drobny proszek w moździerzu i tłuczku.
Wlać do miski z imbirem, ancho chile proszek, ocet ryżowy, mirin, miód, sriracha i miód.
Ubij razem, aż będzie gładka. Smak przypraw i dostosować w razie potrzeby.
Ustaw dużą żeliwną lub inną ciężką, żaroodporną patelnię na średnim ogniu, aż do lekkiego palenia.
Dodaj miecznika na patelni. Gotować, aż rumiane, o 3 protokół z jednej strony. Szybko odwróć steki i posmaruj małym "kretem".
Umieść patelnię w piekarniku i gotować ryby, aż termometr włożony do środka ryby rejestruje 125 stopni F, 5 do 7 minut.
Podczas gdy ryba jest gotowanie w piekarniku, odsączyć szalotki i umieścić w małej misce. Rozdrzyj kolendrę rękami do miski, a następnie skropić odrobiną oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, solą i pieprzem. Wrzucić razem i smak przyprawy.
Gdy ryba jest gotowana (pamiętaj, że będzie gotować nawet, gdy jest poza piekarnikiem) wyjąć na talerz.
Dodaj masło do patelni, skrobanie się wszelkie karmelizowane bitów zatrzymany na dnie patelni. Wymieszać w pozostałym "mole" i gotować, aż gorące i bąbelkowe.
Polej steki z miecznika. Na wierzchu garść marynowanej szalotki i podawać natychmiast!
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.