Ryba gotowana w piekarniku w oliwie z oliwek

Ryba gotowana w piekarniku w oliwie z oliwek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 239 kalorii, 31g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka soli,, oliwy z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ryba gotowana w piekarniku w oliwie z oliwek, Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, oraz Pieczona flądra z czosnkiem i oliwą z oliwek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Posypać rybę 1 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i odstawić 10 minut w temperaturze pokojowej.
Połowę kaparów posiekać i wymieszać z kaparami nieobrobionymi. Ułóż połowę plasterków cytryny w 1 warstwie w 8-calowym szklanym naczyniu do pieczenia i ułóż filety rybne w jednej warstwie na plasterkach cytryny. Top z wszystkich kaparów, Pozostałe plastry cytryny, i 3 łyżki natki pietruszki, następnie wlać olej na rybę.
Piec w środku piekarnika, odkryte, aż ryby tylko płatki i jest gotowane przez, o 1 do 1 1/4 godziny.
Podawać ryby z plasterkami cytryny, kaparami i oliwą.
Posypać pozostałą łyżką pietruszki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.