Ryba Cytrusowa
Ryby cytrusowe mogą być tylko bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis, którego szukałeś. To danie główne ma 205 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Za 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, pietruszki, filetów z halibuta i pieprzu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Z łyżką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ryba cytrusowa dla dwojga, Ryba Cytrusowa, oraz Tacos Z Ryb Cytrusowych.
Instrukcje
Miejsce na 18. x 12-W. kawałek wytrzymałej folii na dużej blasze do pieczenia. Ułóż filety w jednej warstwie na folii; posyp solą i pieprzem. Na wierzch z cebulą, natką pietruszki oraz skórką cytryny i pomarańczy.
Skrop olejem. Na wierzch z drugim dużym kawałkiem folii. Połącz krawędzie folii; zaciskać, aby uszczelnić, tworząc dużą paczkę.
Piec w temperaturze 450° przez 15-20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. Ostrożnie otwórz folię, aby umożliwić ucieczkę pary.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Ryby można łączyć z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Tajemne Piwnice Pinot Noir Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Arcane Cellars Pinot Noir Blanc]()
Arcane Cellars Pinot Noir Blanc
Produkowany z naszych własnych winorośli w Winnicy Wheatland, ten suchy" biały " Pinot Noir jest produkowany przez wyciskanie całych winogron Pinot Noir bezpośrednio po zbiorach. Powstałe wino ma intensywne kwiatowe aromaty wiciokrzewu, nektaryny i gardenii oraz smaki melona spadziowego, białych brzoskwiń i rainier cherry. Wino ma bogate, kremowe odczucie w ustach, ale kończy się czysto, z nutami mokrego kamienia i chrupiącą mineralnością flinty.