Ryż Smażony Z Jajkiem
Ryż smażony jajkiem może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 782 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,55 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać ryż, olej arachidowy, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj warzywa smażony ryż, jak zrobić warzywa smażony ryż / rice s, Chińska kiełbasa smażony ryż z chrupiącą smażoną szalotką, oraz Czerwona kapusta smażona z ryżem i pszenica Bulgur {z jajkiem sadzonym} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzewaj wok na dużym ogniu, aż kropla wody odparuje natychmiast po kontakcie.
Dodaj olej z orzeszków ziemnych, wirując, aby równomiernie pokryć wok i podgrzać do gorąca i po prostu palenia.
Dodaj jajka, przechylając wok i wirując jajka, aby utworzyć cienką, równą warstwę na powierzchni gotowania i gotuj 30 sekund, a następnie dodaj ryż i sól i smażyć, rozbijając jajka i pozwalając ryżowi odpocząć kilka sekund między stirs, aż ryż będzie gorący, 2 do 3 minut.
Dodać zieleninę i olej sezamowy (do smaku)i smażyć, aż dobrze się połączą.