Ryż Meksykański
Ryż meksykański jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pod ręką masło, cebulę, ryż i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubi to meksykańskie danie. 73 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chipotle Mexican Grill Basmati Rice-znany ze świeżo przygotowanego jedzenia Tex Mex, ich ryż jest najbardziej pożądanym, Wolnowar Meksykański Ryż (Hiszpański Ryż), oraz Meksykański Czerwony Ryż podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać ryż, cebulę, paprykę i czosnek. Gotuj, aż ryż będzie rumiany, a warzywa będą miękkie. Wymieszać z wodą, pomidorami, chili w proszku i solą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, aż ryż będzie miękki, około 15 do 17 minut. Ser wymieszać i przełożyć do miski.