Ryż i fasola po hiszpańsku
Ryż i fasola, hiszpański styl może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 1210 kalorii. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka toskańskiego jarmużu, papryki, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Soboty z Rachael Ray - Hiszpański styl ryż i fasola, Ryż Hiszpański W Stylu Barbecue, oraz Ryż Hiszpański W Stylu Kalifornijskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść czerwoną paprykę nad płomieniem gazowym na płycie kuchennej, aby ją scharakteryzować lub poczernić pod brojlerem. Następnie umieścić w misce i przykryć. Raz ostudzić, obrać, posiekać i posiekać.
Podgrzać mżawkę EVOO w holenderskim piekarniku lub głębokiej patelni.
Dodaj chorizo i Renderuj przez kilka minut.
W międzyczasie podgrzej mżawkę EVOO i masło w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj makaron do garnka i tosty na złoty kolor.
Dodać ryż i szafran i około 2 1/2 szklanki bulionu z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia i posypać solą. Przykryć garnek i ugotować ryż do miękkości, 17 do 18 protokół.
Dodać czosnek, chiles i cebula do chorizo i gotować do przetargu, 7 do 8 protokół. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i odsączyć patelnię z sherry. Następnie dodaj fasolę, pieczoną paprykę, jarmuż, 1 szklankę bulionu z kurczaka i kilka Tarek gałki muszkatołowej i przykryj, aby zwiędły warzywa.
Podawać ryż w płytkich miseczkach i top z kiełbasą i fasolą.