Rustykalny Ratatouille

Rustykalny Ratatouille
Rustykalny Ratatouille to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, bakłażan, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ratatouille 's Ratatouille (Thomas Keller' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), oraz Ratatouille Tatin Tartlets-Tartelettes Tatin à la ratatouille.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°. w misce, wrzucić cukinię, bakłażan, paprykę i cebulę z tymiankiem, rozmaryn, 3/4 łyżeczki soli, czarny pieprz, 2 łyżki wody i oleju. Zalać oprawioną blachę sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Rozłóż warzywa na patelni w jednej warstwie; piecz, mieszając raz, 25 minut. W tej samej misce połącz ciecierzycę, pomidory, czosnek, pastę pomidorową i pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj do patelni z warzywami w jednej warstwie; pieczeń 10 do 12 minut więcej. Warzywa wrzucić octem; podzielić na 6 miseczek; posypać bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Self
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia74
Magazyn