Rustykalne tartaletki wypełnione Dulce de Leche, truskawkami i Mango
Rustykalne Tartlets wypełnione Dulce De Leche, truskawki i Mango może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 107 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, wody lodowej, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tartlets Dulce De Leche, Ciasto nadziewane brzoskwiniami z masłem Dulce De Leche, oraz Ciasto nadziewane brzoskwiniami z masłem Dulce De Leche dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przykrytym robocie kuchennym mąkę, 1 łyżkę cukru i sól wymieszać impulsem.
Dodać zimne masło; pulsować kilka razy. Powoli dodawać wodę z lodem, pulsując, aż ciasto się połączy. Nie przesadzaj.
Umieścić ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni; zebrać ciasto w kulkę. Zawiń ciasto w folię; przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut.
Aby zrobić nadzienie, w średniej misce delikatnie wrzuć truskawki, mango i 1 łyżkę cukru. Przechowywać w lodówce.
Aby zmontować tartlets, Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 12 do 15 (3-calowych) patelni tartą sprayem do gotowania.
Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto wałkiem do ciasta.
Ciasto pokroić na okrągłe nieco większe niż Patelnie. Naciśnij rund ciasta w dolnej i górnej stronie każdej patelni tart; wykończenia zwis ciasta.
Umieść patelnie na arkuszu cookie.
Piec na środku stojaka piekarnika 15 do 20 minut lub aż muszle są światło złoty brąz.
Umieść arkusz cookie na stojaku chłodzącym; fajne muszle w patelniach.
Usuń skorupy Tartlet z patelni. Łyżka i rozprowadzić dollop dulce de leche w każdej skorupie.
Do każdego dodać łyżkę mieszanki truskawkowo-mango.
Każdy dekoruj liściem mięty.