Rustykalne Ragu Wieprzowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj rustykalnego Ragu wieprzowego. Jedna porcja zawiera 689 kalorii, 73g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,17 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka czosnku, rozmarynu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Rustykalne Ragu Wieprzowe, Ragu Wieprzowe, oraz Ragu Wieprzowe.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Przyprawić wieprzowinę solą i pieprzem i podsmażyć ze wszystkich stron na złoty kolor, 3 do 4 minut na stronę.
Wyjąć wieprzowinę; odstawić.
Dodać cebulę, rozmaryn, i czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 2 protokół.
Dodaj pomidory i ich soki i wymieszaj drewnianą łyżką, skrobając kawałki wieprzowiny przyklejone do dna garnka. Odstaw wieprzowinę do garnka. Doprowadzić płyn do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień. Przykryj garnek szczelnie i gotuj na wolnym ogniu, aż wieprzowina będzie wystarczająco miękka, aby się rozsypać, 2 do 3 godzin.
Wyjąć wieprzowinę i, gdy jest wystarczająco chłodna, aby się nią zająć, rozdrobnić na kawałki wielkości kęsa.
Dodaj rozdrobnioną wieprzowinę z powrotem do garnka. Gotować na wolnym ogniu.
Podawać na makaronie z posypką Romano.