Rustykalna Zupa Ziemniaczana
Rustykalna zupa ziemniaczana może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 128 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.09 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz marchew, yukon gold, gałązki pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Rustykalny Chleb Ziemniaczany, Rustykalna Pieczeń Ziemniaczana, oraz Prosta Rustykalna Tarta Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować masło pietruszki, połączyć 1 szklankę liści pietruszki i masła w robocie kuchennym, i proces aż dobrze wymieszane. Odstawić.
Aby przygotować zupę, połącz wodę i gałązki pietruszki w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; dusić 15 minut. Przecedzić mieszaninę przez sito nad miską, rezerwując bulion; wyrzucić ciała stałe. Powrót bulionu na patelnię; dodać ziemniaki, marchew i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 15 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Wyjąć 1 1/2 szklanki warzyw z zupy z łyżką szczelinową.
Pozostałą zupę i warzywa umieścić w robocie kuchennym; proces aż będzie gładki, i wlać do patelni. Powrót 1 1/2 szklanki warzyw do zupy. Doprowadzić do wrzenia; wymieszać z masłem pietruszki.