Rustykalna zupa z czerwonej kapusty i białej fasoli

Rustykalna czerwona kapusta i Biała zupa fasolowa to bezglutenowe i wegańskie zupa. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka opcjonalnych propozycji serwowania: ocet balsamiczny i parmezan sojowy, pomidory, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to RUSTYKALNA ZUPA Z KAPUSTY, ZIEMNIAKÓW I BIAŁEJ FASOLI, Zupa Z Kapusty I Białej Fasoli, oraz Zupa z kapusty i białej fasoli.
Instrukcje
Podgrzać duży, nieprzywierający garnek na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i seler i gotować, aż cebula zacznie brązowieć, dodając wodę przez łyżkę w razie potrzeby, aby zapobiec przyklejaniu.
Dodać czosnek, i smażyć przez kolejną minutę.
Dodać wszystkie pozostałe składniki i pozostawić zupę na wolnym ogniu, dodając dodatkową wodę w razie potrzeby, aż jarmuż będzie miękki, o 30-60 minut, w zależności od jarmużu. Smak zupy i dodać więcej bazylii, jeśli to konieczne.
Podawać zupę, mieszając kilka kropli octu balsamicznego i posypanie wegańskiej parmezanu do każdej miski, w razie potrzeby. Sprawia, że około 6 porcji.