Rustykalna zupa warzywno-Polentowa
Need a zupa bezglutenowa i wegetariańska? Rustykalna zupa warzywno-Polentowa może być super przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.93 za porcję. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz natychmiastową polentę, czosnek, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rustykalna Zupa Jarzynowa, Rustykalna zupa jarzynowa z Gremolatą, oraz Rustykalna Jesienna Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym ciężkim rondlu rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Dodaj marchew, cebulę, 1 łyżkę soli i 1 łyżeczkę pieprzu. Gotować, mieszając często, aż cebula zacznie brązowieć, o 6 protokół.
Dodaj pietruszkę, tymianek, czosnek, pomidory i cukinię i gotuj przez 3 minuty.
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Powoli mieszać w polenta i gotować, aż zupa zgęstnieje i warzywa są miękkie, o 8 protokół.
Wymieszać z masłem i doprawić solą i pieprzem.
Chochla do zupy miski i służyć.