Rustykalna zupa warzywno-Polentowa

Rustykalna zupa warzywno-Polentowa
Need a zupa bezglutenowa i wegetariańska? Rustykalna zupa warzywno-Polentowa może być super przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.93 za porcję. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz natychmiastową polentę, czosnek, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rustykalna Zupa Jarzynowa, Rustykalna zupa jarzynowa z Gremolatą, oraz Rustykalna Jesienna Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym ciężkim rondlu rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj marchew, cebulę, 1 łyżkę soli i 1 łyżeczkę pieprzu. Gotować, mieszając często, aż cebula zacznie brązowieć, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodaj pietruszkę, tymianek, czosnek, pomidory i cukinię i gotuj przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Powoli mieszać w polenta i gotować, aż zupa zgęstnieje i warzywa są miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
5
Wymieszać z masłem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
6
Chochla do zupy miski i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn