Runda 2-Quiche z boczkiem i pieczarkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj rundy 2-boczek i pieczarkowy Quiche. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś łodygi grzybów, świeżo liście pietruszki, wstępnie przygotowaną skorupę ciasta w foliowym talerzu ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Pieczarkowy Boczek Quiche, Quiche z boczkiem i pieczarkami, oraz Cebula, Boczek, Pieczarki Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Na dużej patelni na średnim ogniu, dodać boczek i gotować, aż chrupiące.
Wyjąć z patelni i osuszyć na brązowej papierowej torbie lub papierowych ręcznikach i zarezerwować tłuszcz na patelni. Boczek posiekać po ostygnięciu i rezerwy.
Do tej samej patelni z zarezerwowanym tłuszczu boczku, dodać cebulę i łodygi grzybów i gotować, aż cebula są przezroczyste i grzyby są rumiane, o 5 protokół.
W dużej misce wymieszać razem jajka, mleko, zioła i sól i pieprz, do smaku. Wymieszać z serem, zarezerwowanym boczkiem i mieszanką grzybową.
Wlać nadzienie do skorupy ciasta. Umieścić na blasze do pieczenia i piec, aż quiche ustąpi i top i skorupa rumiane, o 30 do 35 protokół.