Runda 2-Pikantny budyń chlebowy z szynką

Runda 2-Pikantny budyń chlebowy z szynką
Runda 2-Pikantny budyń chlebowy z szynką wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oleju canolan, mleko, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pikantny Budyń Chlebowy, Pikantny Budyń Chlebowy Na Zakwasie, oraz Impromptu Pikantny Budyń Chlebowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Cały chleb pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
3
Rozgrzać olej rzepakowy na średnim ogniu, dodać cebulę i podsmażyć, aż zmiękną i półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać liście tymianku, sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodać pokrojoną w kostkę szynkę, mieszać do połączenia i saute przez kolejne 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Pokrojona W KostkęSzynka Pokrojona W Kostkę
6
Umieścić chleb w 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia i dodać mieszankę cebuli i szynki. Rzucać razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Jajka i mleko ubić w małej misce, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Wlać mieszaninę jajek na mieszaninę chleba i pozostawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
9
Piec do góry jest złoty kolor, a środek jest ustawiony, o 30 do 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Wyjąć z piekarnika i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn