Round 2-Beef Kebob Pita Pockets wymaga mniej więcej 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 183g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1986 kalorie. Na 8,47 zł / porcja, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz bambusowe szaszłyki, sól, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kieszenie BLT Pita, Kieszenie Pita, oraz Mediterranean Pita Pockets.
Instrukcje
1
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu i Spryskaj patelnię nieprzywierającym sprayem do gotowania. Grilluj kebaby 3 minuty na stronę, aż średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
W małej misce połącz ogórki i resztki zarezerwowanej marynaty jogurtowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Odetnij górę z kieszeni pita. Napełnij kieszenie mieszaniną wołowiny, kuskusu i ogórka jogurtowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Gałązki Kopru Włoskiego
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
4
Umieść na serwowaniu potraw i podawaj.
5
W dużej misce ubij razem olej rzepakowy, czosnek, jogurt, kminek, sól, pieprz i ostry sos. Rezerwa połowa marynaty, w przykrytej misce, i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać kostki wołowiny do pozostałej marynaty, przykryć i przechowywać w lodówce w dowolnym miejscu od 30 minut na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 Cala
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
7
Rozgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu. Pamiętaj, aby nasmarować powierzchnię grilla przed grillowaniem kebabów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Na szaszłyki nawlecz kostki wołowiny i kawałki cebuli, na przemian 3 kawałki wołowiny i cebuli na szaszłyk. Odstawić dodatkowe kostki wołowiny.