Rummage Relish może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 2,52 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 576 kalorii. Jeśli masz brązowy cukier, kapustę, ocet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Rozkoszuj się latem: słodka i pikantna kukurydziana Rozkosz, Najlepszy smak, jaki kiedykolwiek miałem, oraz Cebula Relish.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć zielone pomidory, czerwone pomidory, kapusta, cebula, ogórek, zielony pieprz, i czerwona papryka.
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Na 1 Ananasa
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszać z solą i odstawić na 12 do 14 godzin w chłodnym miejscu, jeśli nie w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)
3
Odcedzić i dokładnie spłukać.
4
Przygotuj 8 słoików kufli z pokrywkami i pierścieniami, sterylizując i utrzymując ciepło. Odstawić.
5
W dużym garnku połącz brązowy cukier, nasiona selera, cynamon, nasiona gorczycy, imbir, czosnek, goździki i ocet. Doprowadzić do wrzenia, mieszając do rozpuszczenia cukru. Dusić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania Mięsa
Dietetyczna Soda Kremowa
Nasiona Selera
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Dodaj warzywa i gotuj na wolnym ogniu przez kolejne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
7
Doprowadzić warzywa do wrzenia z gotować i chochli do gorących słoików, pozostawiając 1/4 cala headspace. Bezpieczne pokrywy i pierścienie. Proces w puszce z wrzącą wodą przez 15 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej i przechowywać w lodówce wszelkie słoiki, które nie uszczelniają się prawidłowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali