Rumiana Fasolka Szparagowa
Rumiana zielona fasola to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 47 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz olej roślinny, sok z cytryny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka szparagowa z rumianym masłem, Fasolka Szparagowa Z Rumianym Masłem I Migdałami, oraz Fasolka Szparagowa Z Rumianym Masłem I Orzechami Laskowymi Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wykończenia końce z fasoli, i usunąć sznurki.
Fasolę pokroić na pół wzdłuż, krojąc przez szew z każdej strony fasoli.
Rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać fasolę, i gotować 5 minut lub aż lekko rumiane, często mieszając. Zmniejszyć ogień do średniej i stopniowo dodawać bulion, sól i pieprz; gotować 2 protokół.
Zdjąć z ognia; wymieszać sokiem z cytryny.