Rumiana Fasolka Szparagowa

Rumiana Fasolka Szparagowa
Rumiana zielona fasola to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 47 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz olej roślinny, sok z cytryny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka szparagowa z rumianym masłem, Fasolka Szparagowa Z Rumianym Masłem I Migdałami, oraz Fasolka Szparagowa Z Rumianym Masłem I Orzechami Laskowymi Przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wykończenia końce z fasoli, i usunąć sznurki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Fasolę pokroić na pół wzdłuż, krojąc przez szew z każdej strony fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać fasolę, i gotować 5 minut lub aż lekko rumiane, często mieszając. Zmniejszyć ogień do średniej i stopniowo dodawać bulion, sól i pieprz; gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Zdjąć z ognia; wymieszać sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn