Rukola-zupa ziołowa z krewetkami
Rukola - zupa ziołowa z krewetkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,38 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, beztłuszczowy jogurt, małe krewetki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać zwykły beztłuszczowy jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z Jogurt Limonkowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zupa z dzikich grzybów z rukolą i orzechami włoskimi i bułkami z parmezanem z masłem ziołowym, Ziołowo-grillowane szaszłyki z krewetek z cytrynowo-ziołową fetą, oraz Jajko, Rukola I Ziele Tartine.
Instrukcje
W blenderze, wir 1 szklanka maślanki, jogurt, rukola, 1/2 szklanki szczypiorku, pietruszka, i szalotki, aż prawie gładka.
Wlać do miski, wymieszać z pozostałą maślanką i sokiem z cytryny. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę lub do 1 dnia.
Rezerwa o 1/4 Puchar krewetki; kopiec reszta równo w czterech szerokich, płytkich misek.
Wlać zupę wokół krewetek; najlepsze porcje równo z krewetek reserved i więcej pieprzu i szczypiorku.