Rukola puree ziemniaczane

Rukola puree ziemniaczane
Need a danie wegetariańskie bezglutenowe i lacto ovo? Rukola puree ziemniaczane może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. 71 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz rukolę, mleko, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Puree ziemniaczane z rukolą i zieloną cebulą, Zupa Z Rukoli Ziemniaczanej, oraz Zupa Ziemniaczano-Rukolowa.

Instrukcje

1
Ziemniaki gotować na dużej patelni z osoloną wodą przez 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dobrze spuścić, a następnie powrócić do patelni, aby wysuszyć parę na kilka minut przed zacieraniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przesunąć ziemniaki na jedną stronę i dodać mleko i masło na drugą stronę patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podgrzewaj delikatnie, aż masło roztopi się, a następnie mieszaj z ziemniakami z rukolą i odrobiną przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn