Rukola I Cytrynowy Kuskus Od Girlichef

Rukola I Cytrynowy Kuskus Od Girlichef
Need a wegańskie przystawki? Arugulan i cytrynowy kuskus od Girlichef może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 25. Jeśli masz sok z cytryny, ząbki czosnku, kuskus i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Peppermint Slice ' N Bakes: Holiday Cookie Share with girlichef & McCormick, Sałatka Kuskus-Rukola, oraz Krewetki z rukolą kuskus dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić bulion do wrzenia w małym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Rozgrzać olej i czosnek w średnim rondlu na średnim ogniu, aż czosnek po prostu zacznie się złocisty (nie pozwól, aby się ściemnił lub olej będzie gorzki smak). Ostrożnie wyciągnij połówki czosnku i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Do gorącego oleju dodajemy kuskus i smażymy, aż zacznie się złocisto i smażymy cały czas mieszając, ~3-5 minut. Jeśli kuskus nie wydaje się być zabarwiony od razu, podgrzej trochę ciepło. Ostrożnie wlać gorący bulion (cofnij się, może wypluć i rozprysnąć) i wszystko zamieszać. Załóż ciasną pokrywkę na patelnię. Wyłączyć ciepło i odstawić na 10 minut. Za pomocą widelca napełnić kuskus. Włącz go do dużej miski i dodać skórkę i sok z cytryny, plasterki szalotki, i dziecko rukoli. Rzucaj delikatnie. Doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie ponownie wrzucić. Ciesz się jako dodatek do posiłku...albo jeśli jesteś taki jak ja, zjedz to jako posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Rukola MałaRukola Mała
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia43
Magazyn