Rugelach Morelowo-Migdałowy
Morelowo-migdałowy Rugelach wymaga ok. 3 godziny od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 435 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka migdałów, konfitury morelowe, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Morelowy Pekan Rugelach, Rugelach Z Nadzieniem Morelowym I Pistacjowym, oraz Biała czekolada Morela Rugelach (Cornulete cu gem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec migdały w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie. Zwiększenie temperatury pieca do 37
Mąkę impulsową i następnie 3 składniki w robocie kuchennym 3 lub 4 razy, aż ciasto utworzy małą kulkę i opuści boki miski. Ciasto podzielić na 8 porcji, kształtując każdą porcję w kulkę. Owinąć każdą kulkę oddzielnie w folię i schłodzić od 1 do 24 godzin.
Podgrzać konserwy w małym rondlu na średnim ogniu, często mieszając, 2 do 3 minut lub do ogrzania.
Rozwałkuj 1 kulkę ciasta w 8-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni.
Wyszczotkuj ciasto od 1 do 2 łyżek. ciepłe konfitury.
Posypać 2 Łyżki. pekan na konfiturach na cieście.
Przetnij okrąg na 8 klinów i zwiń kliny, zaczynając od szerokiego końca, tworząc kształt półksiężyca.
Umieść, wskaż boki w dół,na lekko wysmarowanej pergaminem blasze do pieczenia. Powtórz procedurę z pozostałymi kulkami ciasta, konfiturami i migdałami.
Połącz cukier i cynamon; posypać kreskami.
Piec w temperaturze 375 przez 15 do 20 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z blach do pieczenia i przenieść do stojaków Z Drutu. Całkowicie schłodzić (około 20 minut).