Roztopione ciasto czekoladowe z pokruszonymi Laskami

Roztopione ciasto czekoladowe z pokruszonymi Laskami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj roztopionego ciasta czekoladowego z kruszonymi Laskami cukierkowymi. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 614 kalorii. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, żółtka jaj, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 209 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 44 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Roztopione ciasto czekoladowe z pokruszonymi Laskami, Precle pokryte czekoladą z pokruszonymi Laskami, oraz Biszkopt z białej czekolady z pokruszonymi Laskami cukierkowymi {pełnoziarnista, niskokaloryczna / tłusta & Zero masła} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 6 ramek lub aluminiowych kubków sufletowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Rozpuścić 1/4 patyczka masła w małym rondlu na małym ogniu. Pomaluj wnętrze 6 ramekinów lub aluminiowych kubków sufletowych masłem. Wnętrze każdego ramekina pokryć cukrem granulowanym. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Do dużej miski do miksowania włóż pozostałą porcję masła i chipsów czekoladowych. Ustaw miskę na rondlu wypełnionym około 1 cala wrzącej wody. Upewnij się, że miska nie dotyka wody. Delikatnie wymieszać masło i czekoladę razem, aż stopi się i mieszanina jest gładka. Wyłączcie ogrzewanie i rezerwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Połącz jajka, żółtka, cukier i wanilię w misce miksera stojącego. (Można to również zrobić za pomocą trzepaka ręcznego.) Beat mieszaniny jaj, aż podwoi się w wielkości, i staje się bardzo grube i bardzo blady.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Delikatnie ubić roztopioną czekoladę i masło do masy jajecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Wyjąć miskę z miksera i delikatnie wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Wlać ciasto do przygotowanych ramekinów. Ułożyć ramekiny na blasze do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku przez 14 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Wyjmij ciasto z piekarnika i pozostaw na 3 do 4 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjmij ciasta z ramekinów i ułóż je na indywidualnych talerzach. Obsypać cukrem pudrem i dekorować pokruszoną trzciną cukrową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
11
HOHOHOHOHO!!!
TrudnośćTwardy
Gotowe W44 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn