Rozmarynowe piersi kurczaka, brązowe masło i balsamiczne Ravioli, ciepła sałatka szpinakowa z pancettą i słodkim winegretem
Rozmarynowe piersi kurczaka, brązowe masło i balsamiczne Ravioli, ciepła sałatka szpinakowa z Pancettanem i słodkim winegretem mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. 54 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka parmigiano-reggiano, oliwa z oliwek, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ravioli ze słodkiej kukurydzy z sosem bazyliowym z brązowego masła i ciepłym kompot z pomidorów wiśniowych, Sałatka szpinakowa z łososiem i winegretem Balsamiczno-rozmarynowym, oraz Sałatka z czerwonej kapusty z ciepłym sosem Pancetta-balsamicznym.
Instrukcje
1
Kurczak zalać octem balsamicznym, następnie oliwą z oliwek. Kurczaka doprawić rozmarynem, solą i pieprzem i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2
Przynieś duży garnek wody do wrzenia na ravioli. Słonej wody i kropli ravioli w wodzie. Gotować 8 minut lub aż ravioli rozwinąć, unosić się na wierzch wody, i są al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Na patelnię dodać piersi z kurczaka i popękany czosnek. Gotować kurczaka 12 minut, lub aż soki uruchomić jasne, obracając od czasu do czasu. Ocet balsamiczny będzie produkować głębokie brązowe, słodkie wykończenie na kurczaka, jak gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Gdy kurczak jest 2 lub 3 minuty od zrobić, podgrzać drugą patelnię na średnim małym do średniego ciepła. Do drugiej patelni dodaj masło do patelni i niech zacznie brązowieć.
Wyjmij kurczaka z pierwszej patelni i przenieś na ciepły talerz. Na patelni na średnim ogniu i dodać pancetta. Brąz bitów pancetta, o 2 lub 3 protokół, a następnie przenieść do ręczników papierowych do odsączenia i powrót patelni do ciepła, zmniejszenie ciepła do medium.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj olej i szalotki na patelni i niech szalotki saute 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Gdy masło do ravioli rumiane, dodać gotowane ravioli na patelni i włączyć masło do ciepła przez.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.