Rozmaryn Zielona Fasola
Rozmaryn fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 60 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: gałązki rozmarynu, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rozmaryn-Fasola Szparagowa Cebulowa, Fasolka szparagowa z czosnkiem i rozmarynem, oraz Rozmaryn Pieczona Zielona Fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolkę szparagową posypać równomiernie 1/4 łyżeczki. sól, i umieścić w koszyku na parze nad wrzącą wodą; przykryć i pary 10 minut lub do chrupkiego-przetargu. Zanurz zieloną fasolkę w wodzie z lodem, aby zatrzymać proces gotowania i odcedzić.
Podsmażyć zieloną cebulę i rozmaryn w gorącym oleju w patelni nonstick na średnim ogniu 2 do 3 minut lub aż zmiękną.
Dodaj fasolkę szparagową, pekan, skórkę cytryny i pozostałą 1/4 łyżeczki. sól, mieszając aż do całkowitego ogrzania.
W razie potrzeby udekorować i podawać natychmiast.
Mary Pappas, Richmond, Wirginia