Rozmaryn-Hummus Z Białej Fasoli
Rozmaryn - hummus z białej fasoli wymaga około 13 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Jeśli masz mielony kminek, wodę, tahini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Biała fasola i rozmaryn Hummus, Pieczony Czosnek, Rozmaryn I Hummus Z Białej Fasoli, oraz Hummus Z Białej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj czosnek, rozmaryn i kminek. Podsmażyć 1 do 2 minut lub aż czosnek zacznie brązowieć.
Wyjąć z ognia; odstawić 10 minut
Umieścić fasolę, 2 łyżki wody, sok z cytryny, tahini, i sól w blenderze lub robocie; proces do gładkiej.
Dodać mieszaninę czosnku i 1 1/2 łyżki wody, w razie potrzeby, aż do rozprzestrzenienia pożądanej konsystencji.
Umieścić w małej misce i udekorować gałązkami rozmarynu, w razie potrzeby.
Podawać w temperaturze pokojowej lub przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Podawać z chlebem pita lub świeżo pokrojonymi warzywami.