Rozmaryn Grillowane Udka Z Kurczaka
Rosemary grillowane udka z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 447 kalorii, 22g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, miód, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rozmaryn grillowane udka z kurczaka i sos z dzikich grzybów, Rozmaryn Czosnek Udka Kurczaka, oraz Lemon Rozmaryn Udka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz czosnek i następne 6 składników w dużej wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny, wyciskając torbę, aby połączyć składniki.
Dodaj kurczaka, obracając się do płaszcza, i uszczelnić worek. Chill 1 do 24 godzin.
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko).
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę.
Kurczak z grilla, przykryty pokrywą z grilla, ponad 350 do 400 (średnio-wysokie) ogrzać 5 do 7 minut z każdej strony.
Przełożyć kurczaka na duży kawałek folii aluminiowej. Wycisnąć sok z cytryny na kurczaka; fold folii wokół kurczaka, obejmujące kurczaka całkowicie.
Smażony szpinak czosnkowy i kasza z dwoma serami.
* Można zastąpić świeży tymianek, kolendrę lub oregano.
**1 1/2 funta piersi kurczaka ze skórą i bez kości mogą być zastąpione.
Rozmaryn Grillowana polędwiczka wieprzowa: pomiń udka z kurczaka. Zamiennik 2 lb. polędwiczki wieprzowe i grill zgodnie z zaleceniami 8 do 10 minut z każdej strony. Postępuj zgodnie z przepisem. Przygotowanie: 10 min., Chill: 1 godz., Grill: 20 min., Stoisko: 10 min.
Ciepło 1 tsp. oliwa z oliwek na patelni nonstick na średnim ogniu. Podsmaż 1 wyciśnięty ząbek czosnku w gorącym oleju 30 sekund.
Dodaj 1 (10-oz.) worek świeży szpinak, dokładnie umyte, na patelnię, i gotować 2 do 3 protokół lub aż szpinak zwiędnie.
Posypać solą i pieprzem do smaku.
Szpinak podawać łyżką szczelinową lub szczypcami. Przyrządza 4 porcje; Przygotowanie: 5 min., Gotowanie: 4 min.
Kasza z dwoma serami: Przynieś 4 szklanki wody i 1 łyżeczkę. sól do wrzenia w 3-qt. rondel.
Ubijać w 1 szklance niegotowane szybkie gotowanie kaszy; zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować 5 do 6 minut lub do miękkości.
Wyjąć z ognia i wymieszać w 1 szklance (4 oz.) rozdrobniony ser Cheddar, 1/2 szklanki (2 oz.) posiekany parmezan i 2 łyżki. masło.
Posypać pieprzem do smaku. Przyrządza 4 porcje; Przygotowanie: 5 min., Gotowanie: 10 min.
Sos miodowo-musztardowy: wymieszać 1/2 szklanki majonezu, 2 łyżki. Musztarda Dijon i 2 łyżki. kochanie. Sprawia, że około 3/4 szklanki; Przygotowanie: 5 min.