Rozmaryn duszona czerwona kapusta z kabanosem
Rozmaryn duszona czerwona kapusta z kabanosem to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 801 kalorii, 28g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę, ocet winny, gałkę masła i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszona czerwona kapusta z czerwoną cebulą i jabłkami, Duszona Czerwona Kapusta Z Czerwonym Zinfandelem, oraz Duszona Czerwona Kapusta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kapustę pokroić o połowę, usunąć twardą łodygę i cienko pokroić.
Umieścić na dużej patelni z wszystkimi innymi składnikami oprócz kiełbasek, następnie wymieszać w 300 ml wody i trochę soli i pieprzu.
Gotować na wolnym ogniu, następnie zmniejszyć ogień, przykryć dobrze dopasowaną pokrywką i delikatnie gotować przez 1 godzinę, często mieszając. Jeśli jest zbyt suchy, możesz dodać trochę więcej wody.
Dodaj kabanos do mieszanki kapusty, umieść pokrywkę na patelni i delikatnie gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Zdjąć pokrywkę i gotować przez kolejne 10 minut.
Podawać razem z prostym zacierem lub gotowanymi ziemniakami.