Rozmaryn Cytrusowy Miso-Natarty Indyk

Rozmaryn Cytrusowy Miso-Natarty Indyk
Rozmaryn cytrusowy Miso-natarty Indyk wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 55g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje $1.93 za porcję. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, miso, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Rozmaryn Cytrusowy Miso-Natarty Indyk, Cytrusowo-Rozmaryn Natarł Indyka, oraz Miso-natarty Indyk z sosem z indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pulse około 1/4 krążków cebuli, plus rozmaryn i czosnek w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodaj czarny pieprz, przyprawę do drobiu i pastę miso i przecier, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
MisoMiso
3
Dodać masło i przecieru-mieszanina pojawi się zsiadłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4
Umieść stojak piekarnika w najniższej pozycji i rozgrzej do 177°. spłucz indyka wewnątrz i na zewnątrz, a następnie osusz. Pracując z dużego końca jamy, delikatnie Uruchom palce między skórą a mięsem piersi, aby rozluźnić skórę, uważając, aby nie rozerwać skóry. Wmasuj masło miso pod skórę, w tym uda i podudzia, i wmasuj z zewnątrz, aby równomiernie się rozprowadzało.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Umieść plasterek cytryny wewnątrz pierścienia pieprzu i wsuń pod skórę, ustawiając równomiernie na piersi i pałeczkach. Powtórz z pozostałym pieprzem i plasterkami cytryny, aż do uzyskania przyjemnego wzoru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
6
Posypać jamę przyprawioną solą. Stuff jamy z cytryny i pomarańczy ćwiartki, Wyciskanie soku do jamy, jak iść, i złożyć skórę szyi i klapki do jamy. Wiązać pałeczki perkusyjne wraz ze sznurkiem kuchennym i wkładać skrzydła pod korpus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
7
Natrzeć indyka 2 łyżkami oleju. Wstrząsnąć 1 łyżkę mąki w piekarniku pieczenia worka, warstwy dolnej worka z cebulą i plastrami selera, i umieścić worek do pieczenia patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Włożyć indyka na cebulę i seler do woreczka i zamknąć woreczek z krawatem dołączonym do pudełka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
9
Wytnij sześć szczelin 1/2 cala w górnej części torby, zgodnie z zaleceniami. Piecz zgodnie ze wskazówkami opakowania, około 2 1/2 do 3 godzin, lub do czasu wyskakującego timera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)
10
Wyjąć z piekarnika i odstawić do torebki na 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Wyjąć indyka z worka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
12
Odcedzić soki z patelni do 3-litrowego rondla i w razie potrzeby odcedzić nadmiar tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Do soków na patelni dodać 4 szklanki wywaru z indyka i doprowadzić do wrzenia. Podczas gdy wywar osiąga wrzenia, ubij razem wodę i skrobię kukurydzianą. Powoli wlać mieszaninę skrobi kukurydzianej do gotującego się wywaru, ciągle ubijając. Gotować przez 5 do 6 minut lub aż sos zgęstnieje i jasne. Wymieszać wszystkie soki z indyka nagromadzone na talerzu i doprawić sosem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Składniki

3zdanieseler i liście posiekane na 1-calowe plastryseler i liście posiekane na 1-calowe plastry796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiskrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mąkamąka1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)suszone liście rozmarynu (lub 2 łyżki świeżego rozmarynu)suszone liście rozmarynu (lub 2 łyżki świeżego rozmarynu)1oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni i trochę do skropieniaczosnek posiekanyczosnek posiekany11 funt cukinii,świeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz2cytryny, jedna pokrojona w plastry 1/4 cala i jedna poćwiartowana, podzielonacytryny, jedna pokrojona w plastry 1/4 cala i jedna poćwiartowana, podzielona2(zima)olejolej1Dużecebula, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1 cala, podzielona na pierścienie i podzielonacebula, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1 cala, podzielona na pierścienie i podzielona1pomarańczowy, ćwiartkapomarańczowy, ćwiartka11 funt cukinii,szyjki z kurczakaszyjki z kurczaka1czerwona papryka, pokrojona w 1/4-calowe pierścienieczerwona papryka, pokrojona w 1/4-calowe pierścienie1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimiso (biała lub czerwona fermentowana pasta sojowa)miso (biała lub czerwona fermentowana pasta sojowa)1(może być lub przeglądać)paluszki mięsne o smaku pepperoni), pokrojone na kawałki wielkości kęsapaluszki mięsne o smaku pepperoni), pokrojone na kawałki wielkości kęsa7kilogramyindyk z wyskakującym zegarem, dowolnymi piórami lub piórami usuniętymi pęsetą lub szczypcami z igłami oraz szyjką i podrobami zarezerwowanymi do innego zastosowania w razie potrzebyindyk z wyskakującym zegarem, dowolnymi piórami lub piórami usuniętymi pęsetą lub szczypcami z igłami oraz szyjką i podrobami zarezerwowanymi do innego zastosowania w razie potrzeby9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiTurcja stadoTurcja stado1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikij masło niesolonekij masło niesolone2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia24
Magazyn